La regidoria de Noves Tecnologies ofereix el curs gratuït tant per al 16 com el 17 maig en l'Ajuntament, una formació per a la qual cal inscriure's abans del pròxim dia 14


La regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Borriana manté obertes fins al pròxim 14 de maig les inscripcions per al curs de formació sobre certificat electrònic, conegut popularment com a signatura digital, i que tal com ha explicat la màxima responsable de l'àrea, Maribel Martínez «serà un requisit que a partir del pròxim 2 d'octubre es convertirà en imprescindible per a totes aquelles associacions i col·lectius que es relacionen directament amb l'Ajuntament per a sol·licitar algun tipus de subvenció o qualsevol altre tipus de peticions que solament es podran fer a través de la via telemàtica».
Tal com ha explicat la mateixa Maribel Martínez i de la mateixa forma que va comunicar a les associacions a través de carta, «un dels objectius de la regidoria de Noves Tecnologies és, precisament, la d'estendre i facilitar l'ús i l'aplicació d'eixes noves tecnologies i nous sistemes de comunicació i treball tant a nivell de gestió municipal com en la relació entre la ciutadania i la institució pública». Segons s'ha informat des del mateix departament, «la inscripció i participació en les jornades de formació és totalment gratuïta, i l'únic requisit per a formar part és la inscripció prèvia abans del pròxim dilluns 14 de maig a través de l'enllaç https://docs.google.com/forms/d/19B6gSOZ8OZjiyOBIIepRW0dyWFBJ78ag3x-3kz43Lfc/viewform?chromeless=1&edit_requested=true , on es pot detallar quin dels dos dies és el triat per cada associació per a participar en la formació. I és que com ha detallat la missa Martínez, «hem volgut oferir dos horaris diferents en diferents jornades per a oferir major predisposició horària, així que el dia 16 de maig la sessió tindrà lloc a partir de les 20:00 hores, mentre que per al dia 17 s'ha triat les 15:30 hores, uns horaris marcats al costat de l'empresa encarregada de dur a terme la formació, Centeco, i al responsable de la formació. J. M. Montoya, a qui vull agrair la predisposició per a poder realitzar les formacions el més prompte possible». Tal com ha conclòs Martínez, «l'objectiu d'aquestes formacions és, precisament, actualitzar els mètodes de treball i de comunicació entre en l'Ajuntament i la ciutadania, i en aquest cas l'obligació arriba també per llei a partir del pròxim 2 d'octubre, així que hem volgut anticipar-nos i que diversos mesos abans les associacions i col·lectius de Borriana disposen de la formació necessària per a començar a treballar a través del certificat electrònic».