Borriana acollirà aquesta setmana el triangular de les seleccions autonòmiques cadet entre la Comunitat Valenciana, Catalunya i Aragó. Les seleccions valencianes Infantil i Cadet continuen amb la seva preparació del Campionat d'Espanya i en aquest camí hi ha sempre una parada obligatòria; el Torneig de Seleccions Autonòmiques davant els combinats de Catalunya i Aragó.

Per al cos tècnic serà una excel·lent oportunitat de comprovar el creixement i l'evolució de l'equip. I per als aficionats, una ocasió immillorable per veure en viu als joves talents del bàsquet espanyol.

L'edil d'Esport, Vicent Granel, ha animat els veïns de la localitat i aficionats al bàsquet a gaudir de dos dies de les promeses del bàsquet a la localitat de la Plana.

Borriana és la ciutat escollida per acollir aquest any el torneig en categoria Cadet, mentre que el Torneig Infantil se celebrarà a Saragossa. Els dies 27 i 28 de desembre se celebrarà al pavelló de La Bosca fins a sis partits entre les categories masculines i femenines. El Torneig Cadet de Seleccions Autonòmiques es realitza previ a la disputa del Campionat d'Espanya.

 

Torneig Cadet de Seleccions Autonòmiques - Pavelló "La Bosca" de Borriana

Dimecres, 27 de desembre:

18:30 h. Masculí i Femení. Catalunya - Comunitat Valenciana

Dijous, 28 de desembre:

10:30 h. Masculí i Femení. Catalunya - Aragó

 

17:30 h. Masculino y Femenino. Aragón - Comunidad Valenciana