El Poliesportiu de La Bosca de Borriana acollirà dissabte que ve 24 de febrer una gran cita per als i les amants de les arts marcials, amb el Campionat Junior de Kickboxing de la Comunitat Valenciana, que reunirà a prop de 500 persones en les fins a quatre categories en les quals es disputarà el torneig. Ha sigut el representant del Gimnàs Kaizen i el Club Kickboxing Borriana, Fidel Rodríguez qui al costat del regidor d'Esports en la ciutat, Vicent Granel, han donat els detalls sobre una prova que en paraules de Rodríguez “esperem que siga una autèntica festa i que el gran nombre d'inscrits per a participar siga el presagi d'una jornada de pràctica esportiva i germanor entre els clubs participants”. Tal com han detallat durant la presentació de l'esdeveniment, “la competició s'iniciarà a partir de les deu del matí, i calculem que podrem disputar els últims combats en la modalitat de Tatami cap a última hora de la vesprada”. Seran un total de quatre les categories en les quals es dividisquen als participants, ja que els més xicotets de 8 i 9 anys estaran englobats en la primera, hi haurà dues categories de cadet (10,11 i 12 anys i 13, 14 i 15 anys) i la quarta divisió per edat que enfrontarà als joves de 16, 17 i 18 anys.
Tal com es detalla en les bases de participació del concurs, és imprescindible tenir la llicència per a competir en vigor, i a més, aquelles persones llicenciades per la federació que no participen en el Campionat també tindran descompte en l'entrada per a poder gaudir de la jornada.
Per la seua banda, el màxim responsable esportiu municipal, Vicent Granel, ha comentat que “una vegada més, vam mostrar la predisposició tant de la regidoria com del Servei Municipal d'Esports que també col·laborarà en l'organització i desenvolupament del Campionat, a l'hora que la nostra ciutat aculla qualsevol tipus de prova esportiva, siga quin siga l'esport que es practique. I si a això li sumem que en aquesta ocasió el Gimnàs Kaizen i el Club de Kickboxing han aconseguit que es desplacen fins a Borriana prop de 500 joves per a practicar esport, encara estem més satisfets de seguir posant el nom de la ciutat com a referent en l'organització de grans esdeveniments esportius”.