torneig esports

Borriana tornarà a ser l'epicentre del món dels videojocs després de l'experiència del passat mes de juliol que va congregar a centenars d'aficionats i professionals. L'Associació Borriana E-Sports, juntament amb l'Ajuntament de Borriana han organitzat un torneig de caràcter presencial basat en partides eliminatòries del videojoc Clash Royale i un altre de partits de FIFA, amb premis per als diferents guanyadors que sumen fins als 2.200 euros.
La Llar Fallera serà el lloc escollit en aquesta segona convocatòria, a causa del nombre de gent que s'espera congregar en el municipi, després de l'èxit del campionat que es va organitzar fa encara pocs mesos. El dissabte 27 d'octubre, i durant tot el dia, les instal·lacions de la Llar Fallera es convertiran en una gran partida de videojocs, entre els quals s'espera la participació dels millors equips que es troben en l'actualitat.
L'esdeveniment comptarà amb dos tornejos, la Final Presencial del II Torneig Ciutat de Borriana “Clash Royale”, i d'altra banda, el I Torneig Presencial FIFA Ciutat de Borriana.
Tal com assenyala Jorge García, president de l'Associació E-sports Borriana, “per a participar cal inscriure's en la nostra pàgina, burrianaesports.com”, a més, “l'esdeveniment constarà de diversos tornejos per a diversos nivells i grups d'edat. Els tornejos es basaran en partides el guanyador de les quals passarà a la següent fase i el perdedor quedarà eliminat d'eixe torneig en particular sense quedar exclòs d'altres tornejos del mateix dia”.
Per la seua banda, l'edil d'Esports, Vicent Granel, ha destacat el treball de l'associació en la promoció i l'organització d'aquest esdeveniment que portarà a Borriana a molts afeccionats i professionals dels videojocs, un món per descobrir”. Borriana compta amb un equip que es troba situat en els llocs alts del rànquing estatal, i per això, la importància del torneig en el municipi.
Per la seua banda, García ha destacat que “l'objectiu de l'esdeveniment és promocionar el món dels E-sports a Borriana i donar a conèixer l'associació “Borriana E-Sport” que té com a objectiu poder ajudar a joves i de qualsevol edat a participar en un món competitiu, sa i de caràcter esportiu-cultural i alhora posicionar a Borriana com una ciutat important en el món dels e-sports a nivell nacional”. El proper dissabte 27 d'octubre, Borriana es convertirà en el centre dels videojocs.