Burriana.- (10-05-2024). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Via Pública, liderada per Mario Trullen, ha realitzat actuacions per a millorar l'accés i la neteja de les platges respectant l'entorn natural del litoral burrianenc.

D'esta manera, s'han fet treballs d'adequació i manteniment a la platja de grava del Grau, així com la de la Malvarrosa i la de l'Arenal, respectant l'ecosistema dunar i garantint la protecció d'este entorn natural.

 

Enguany el condicionament de la platja s'ha avançat un mes respecte a anys anteriors i s'han instal·lat les passarel·les que permeten un accés més fàcil i còmode per a les persones de totes les edats, especialment aquelles amb mobilitat reduïda.

 

A més, s'ha incrementat, en tres més, el nombre d'accessos a la platja amb passarel·la, i s'ha allargat el tram d'estes passarel·les en la mesura del possible, en concret la passarel·la de l'entrador de l'Hotel Aloha, la qual té una accessibilitat de 104 metres de longitud, arribant a escassos metres de la riba de la mar.