Foto de MARIA CONSUELO SUAY MONER

MARIA CONSUELO SUAY MONER

Regidora
Regidora delegada en

Obsequis

No hi ha obsequis

Viatges

No hi ha viatges

Agenda

Participa en

Nom Tipus
PLE Regidor/a
COMISSIÓ D'INTERIOR, RECURSOS HUMANS I BENESTAR SOCIAL Membre
COMISSIÓ D'URBANISME i MEDI AMBIENT Membre

Dades personals

Funcions

Regidora en l'oposició Ajuntament de Borriana. Atendre directament el ciutadà, col·laborar en l'acció de govern a través d'aportacions que permeten millorar la qualitat de vida dels veïns, treballar en el desenrotllament d'accions que fomenten la inversió i el creixement de la ciutat.

Altres càrrecs

Vocal del Consell de Salut del Departament de Salut de la Plana, designada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Formació

LICECIADA EN MEDICINA I CIRURGIA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA ESPECIALISTA EN MEDICINA FAMILIAR I COMUNITÀRIA VIA MIR Convocatòria M.I.R año1.994. Hospital Gran Via Castelló. MÀSTER D'URGÈNCIES EN MEDICINA 3a EDICIÓ. Fundació Universitat – Empresa de València (ADEIT). MÀSTER VICENTE CHULIA CAMPOS SOBRE REANIMACIÓ PREHOSPITALÀRIA I TRANSPORT SANITARI 2a EDICIÓ (ADEIT) Diploma de Transport Sanitari Medicalitzat 2a Edició Castelló, Institut Valencià d'Estudis en Salut Pública Diploma de Gestió en Servicis de Salut. Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de Castelló. Conselleria de Sanitat. Diploma de Formació en Atenció Primària. Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària. Conselleria de Sanitat. Diploma de formació i adequació dels Recursos Humans per a una Central d'Informació i Coordinació d'Urgències Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut. DIPLOMA “PROGRAMA D'ALTA DIRECCIÓ EN INSTITUCIONS SANITÀRIES”.IESE Business School. Universitat de Navarra ACTIVITAT DOCENT: Actualitat professor col·laborador de pràctiques Universitat de Medicina CEU Castelló IDIOMES: -Grau superior de coneixements de valencià -Certificat cursos: 1r,2º,3r d'Anglés de l'Escola Oficial d'Idiomes.

Experiència professional

METGE URGÈNCIES Hospital Provincial de Castelló. Setembre 2015-Hasta l'actualitat REGIDOR AJUNTAMENT DE BORRIANA 2007-2015 GERENT DEPARTAMENT DE SALUT DE LA PLANA. CONSELLERIA DE SANITAT. Novembre 2013- Setembre 2015. DIRECTORA METGE ATENCIÓ PRIMÀRIA I PROMOCIÓ DE LA SALUT DEPARTAMENT DE SALUT LA PLANA. CONSELLERIA SANITAT. Gener 2008-Noviembre 2013. Metge Adjunt a Direcció Mèdica Departament 03 La Plana. Gener 2.005- Desembre 2008. METGE FACULTATIU SERVICI D'URGÈNCIES HOSPITAL La Plana. Febrer 2.002- Gener 2.005 Metge Complementari Servici d'Urgències Hospitalàries Hospital General de Castelló, Servici d'Urgències Hospitalàries Hospital Gran Via i Servici d'Urgències Hospitalàries La Plana de Vila-real. Febrer 1998 – Febrer 2.002 METGE ASSISTENCIAL S.A.M.U I METGE COORDINADOR DEL CENTRE D'INFORMACIÓ I COORDINACIÓ D'URGÈNCIES. Castelló (C.I.C.U-CS) Febrer 1.998 – Febrer 2.002 METGE DE FAMÍLIA Interí d'Atenció Primària Àrea 02 (Castelló) Febrer –Agost 1.998. METGE INTERN RESIDENT (VIA MIR). Hospital Gran Via de Castelló. Gener 1.995 – Desembre 1.997.