Entre les activitats més destacades es troben la Fira del Comerç de Nadal, La Casa de Papà Noel, el concert de Gisela, la primera Nit de cap d'any Infantil, la Cavalcada de Reis juntament amb una ciutat engalanada i més il·luminada

Burriana (8.01.24).- La regidor de Festes de l'Ajuntament de Burriana, Paloma Boix, ha realitzat un balanç “positiu” sobre l'organització del Nadal per part de l'equip de Govern, perquè “la ciutat ha recuperat la màgia i la il·lusió omplint tots els seus carrers d'esperit nadalenc”. Entre les activitats i novetats que s'han dut a terme durant estos dies festius, que van arrancar amb el tradicional encés de llums nadalenques el passat 8 de desembre, destaca el concert 'La Veu de Disney' de la coneguda artista Gisela, autora dels temes de pel·lícules com Frozen, Peter Pan o Encantada, com un dels esdeveniments i moments “més màgics abarrotant de famílies la Plaça Major”. En este sentit, la regidor de Festes ha recordat “la celebració de la primera Nit de cap d'any infantil a Burriana, com una aposta d'este equip de Govern per activitats que puguen gaudir tota la família i oferir plans diferents que atraguen l'atenció de veïns i ciutadans dels municipis de voltant”. Un altre dels esdeveniments que ha tingut bon acolliment va ser Fira del Comerç de Nadal, que va comptar amb 30 llocs i casetes en la plaça del Plà, i on es van realitzar diferents actuacions de dansa a càrrec del Centre Municipal dels Arts Martí Viciana, “convertint-se en una mostra més dels nostres bulliciosos carrers gaudint d'una ciutat il·luminada i bé engalanada per a l'ocasió”, ha explicat Boix.

També cal assenyalar, el dia que va obrir les seues portes la singular Casa de Papà Noel, una iniciativa de la Fundació Setine, que juntament amb el consistori, han unit esforços per a aconseguir que enguany siga inoblidable per als xiquets i les xiquetes que van visitar la capital de la Plana Baixa. Una proposta, que una vegada més, ha tingut major acolliment i que la regidora de Festes, Paloma Boix, ha enaltit “per l'enorme il·lusió que genera entre els més xicotets entregar les cartes a Papà Noel i que servix com a reclam per a atraure veïns d'altres localitats”.

Sense oblidar, l'arribada amb vaixell a la ciutat de les seues majestats, seguit de la tradicional Cavalcada dels Reis Mags, que va comptar en el seu recorregut, com en altres edicions, d'una zona inclusiva per a xiquets amb autisme. I que a l'arribada de Melchor, Gaspar i Baltasar a l'Ajuntament, l'alcalde, Jorge Monferrer Daudí, va fer lliurament, com és tradició, de la clau de la ciutat.

Este equip de Govern continuarà treballant per millorar cada any l'organització del Nadal, amb l'objectiu de diferenciar-nos de la resta de municipis i oferir activitats de qualitat per als xiquets que han sigut els vertaders protagonistes del Nadal a Burriana”, ha explicat la regidora de Festes.