Burriana (26.01.24).- L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor Via Pública, Mario Trullen, han continuat aquest divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En aquesta ocasió ha tingut lloc en el nou menjador social. Un centre que atén més de 100 persones al dia, la qual cosa suposa 36.000 persones a l'any, equivalent a un menjar per a cada ciutadà que resideix a Burriana. Les persones que atenen són derivades per Serveis Socials i Càritas, i reben del menjador social un menjar calent, a més d'una bossa d'aliments no peribles amb l'objectiu de cobrir les necessitats de tot un dia. Entre les entitats que col·laboren per a aquest fi social destaca la llotja de Burriana, la majoria dels supermercats i socis particulars. Qualsevol persona interessada a col·laborar en el menjador social pot fer-lo a través del número de compte ES80 2100 2707 7713 0026 6943 para el Projecte solidari Burriana.

Entre les peticions que ha pogut escoltar l'alcalde destaca la convocatòria del nou consell social que permeta una millor coordinació entre les diferents associacions que participen en aquesta ajuda social. Per part seua, l'alcalde Jorge Monferrer Daudí s'ha compromés a promocionar des de l'Ajuntament campanyes destinades a la recollida d'aliments i fomentar donacions destinades al menjador social. Així mateix, Monferrer ha agraït i lloat la gran labor social que presten als ciutadans de Burriana que travessen per dificultats econòmiques o en risc de vulnerabilitat.

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.