Burriana (22.02.24).- Esta vesprada s'ha celebrat la missa d'inici de festes a l'Església de Sant Josep dels Pares Carmelites com a preludi de les Falles de 2024.

 

A l'acte han acudit l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, les Reines Falleres de Burriana 2024, Laia Molina i Anna Solà, acompanyats per membres de l'equip de Govern.

 

En finalitzar, s'ha desfilat fins a la CMC La Mercè per a inaugurar l'Exposició del Ninot, que romandrà oberta fins al dia 14 de març, data en què les diferents comissions falleres arreplegaran les seues respectius ninots per a incloure-les en el monument el dia de la Plantà.

 

Un any més, les 18 comissions falleres del municipi han portat els seus ninots triats per a ser votats pels representants de cadascuna de les comissions com els dos millors ninots d'enguany, infantil i major, per a així aconseguir salvar-se de les flames durant la nit de la Cremà.

 

Aquest veredicte s'ha donat a conéixer de manera oficial esta vesprada de mà de les màximes representants de les festes josefines, sent el ninot de le Falla Don Bosco del artista Paco Martinez el indultat infantil d'enguany i el ninot de la Falla Chicharro del artista Carlos Moles el indultat de la categoria adulta.

 

En esta ocasió, Tallers Oliver i el Col·legi British School han patrocinat el premi econòmic del "ninot" major i infantil amb un valor de 750€ respectivament.