Un video del Dia de l'Esport del CEIP Pare Villalonga premiado
EL CEIP Pare Villalonga  premiado por la F. Trinidad Alonso
  • - El vídeo del centre educatiu ha sigut un dels 6 premiats dels 250 vídeos que s'han presentat al certamen, dins de l'acció del Dia de l’Esport 2022

 

El CEIP Pare Vilallonga de Borriana ha aconseguit ser un dels centres educatius premiats dins de l'acció del Dia de l’Esport que impulsa la Fundació Trinidad Alfonso, que busca promoure l'activitat física entre l'alumnat de la Comunitat Valenciana.

El centre educatiu de Borriana ha estat seleccionat per ser un dels que millor ha sabut plasmar en un vídeo la iniciativa esportiva proposada en la jornada del 6 d'abril passat. Per això ha rebut un dels premis per part de la Fundació consistent en un xec de 1.000 euros per a material esportiu.

En un acte celebrat al pati del col·legi amb la presència de tot l’alumnat i del professorat, al qual ha assistit el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer, la Fundació Trinidad Alonso ha entregat el xec a la directora del CEIP Pare Vilallonga, que ha agraït a tota la comunitat educativa la seua implicació. Monferrer ha destacat que aquest guardó, “no només és un premi per al centre, sinó que també posa en valor la nostra ciutat, Borriana, bolcada amb totes les iniciatives que posen el focus a promoure l'activitat física entre els i les més joves”.

Segons han explicat des de la Fundació, enguany s'han rebut més de 250 vídeos per a participar en el certamen, en els quals els centres ha tematitzat la seua participació en l'esdeveniment esportiu amb els valors de l'esport adaptat. Entre tots els vídeos rebuts, tan sols 6 han aconseguit un premi, dels quals, el CEIP Pare Vilallonga n’és un.

El Dia de l’Esport és una iniciativa adreçada als centres educatius de la Comunitat Valenciana que busca promoure l'activitat física entre l’alumnat. Per això impulsa la celebració d'una jornada esportiva organitzada pels centres en commemoració del Dia Internacional de l'Activitat Física (6 d'abril), amb activitats esportives en les quals participa tot l'alumnat i que va suposar un “extra” d'activitat física durant el matí del dimecres 6 d'abril de 2022.

A més, amb motiu de la jornada es promouen una sèrie de concursos de vídeo per als centres i localitats que hi participen. En la valoració dels vídeos es té en compte, entre altres aspectes, la utilització de la temàtica proposada en el Dia de l’Esport, que aquest enguany ha sigut l'esport adaptat, la proporció d'alumnat participant, la implicació de famílies i altres entitats del municipi, entre altres qüestions.