- Les inscripcions per al festival estaran obertes fins al 9 de juny en el web oficial de l'esdeveniment <https://infinitri.es/burriana/>.

- La participació en aquesta edició ja ha superat la de la primera edició amb més de 400 persones inscrites


El regidor d'Esports, Vicent Aparisi, i els representants d'Infinitri Sports Premium Events, Alberto Fernández i Manu García, han presentat en les aigües del port de Borriana la segona edició Infinitri Borriana Triathlon Festival, l'esdeveniment esportiu en què més de 400 participants es donaran cita el pròxim 17 de juny a la platja de l'Arenal.

L'any passat 2022 va nàixer una de les proves noves que s'han sumat a l'univers Infinitri Sports, amb seu a la platja de l'Arenal de Borriana. Segons han explicat els organitzadors, la primera edició va suposar un gran èxit de participació amb 375 competidors i en aquesta segona edició, i a un mes per a tancar les inscripcions, ja s'ha superat aqueixa xifra amb més de 400 persones inscrites.

Amb l'esperit de festival de triatló, es proposen 4 distàncies perquè qualsevol triatleta puga trobar la distància que millor se li adapte: Half (1,9 km de natació / 84 km de ciclisme / 21 km de carrera a peu), Aquabike (1,9/84), Olympic+ (1,5/42/14) i Short (1/21/7), totes sense drafting, és a dir, que no es pot rodar en grup en el segment del ciclisme.

Per a 2023, la prova manté la mateixa filosofia i distàncies que tant d'èxit han tingut en la primera edició i trasllada la data de celebració al dissabte 17 de juny de 2023. Per a l'organització, Borriana té uns importants recursos turístics, amb la platja de l'Arenal com a centre neuràlgic, que acollirà els triatletes en el seu guardonada platja amb bandera blava.

Una altra de les zona de major valor és el Paratge Natural Municipal de l’Estany de la Vila o Clot de la Mare de Déu, un espai natural singular, ja que és un dels escassos exemples de bosc de ribera presents a la Plana Baixa, que és l'escenari de la carrera a peu, en què els participants corren a l'ombra dels oms, àlbers o xops presents en el paratge.

De la mateixa manera que l'any passat, Infinitri prepara un autèntic festival amb moltes activitats complementàries a la carrera, com el “cafè i pastes” gratuït amb el lliurament de dorsals, concert de rock, paella monumental, fira del corredor, etc.

Les inscripcions per a l'Infinitri Borriana Triathlon Festival estaran obertes en el web oficial del festival fins al 9 de juny, on també es pot consultar tota la informació de l'esdeveniment <https://infinitri.es/burriana/>.