- Des de dimarts passat 11 d'abril, al voltant de 180 xiquets i xiquetes de Primària i Secundària i també d'Infantil han participat en el campus esportiu

 

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, han assistit a la clausura de les XXII Jornades Multiesportives i d'Hàbits Saludables organitzades pel Servei Municipal d'Esports (SME).

Una iniciativa dirigida a l'alumnat de Primària i Secundària, i per segona vegada també al d'Infantil, promogudes per l'Ajuntament per a facilitar a les famílies la conciliació laboral i familiar durant les vacances escolars de Pasqua.

En les Jornades, realitzades durant els dies de l'11 al 14 d’abril, s'han organitzat més d'una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i han comptat amb esmorzars saludables i tallers per a conjugar la pràctica esportiva amb l'adquisició de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut. En el campus, han participat prop de 180 xiquets i xiquetes que han combinat les activitats a l’aire lliure i les dinàmiques de grup.