- Els participants competiran en la platja de l'Arenal en un triatló amb 4 distàncies el pròxim 17 de juny de 8h a 14.30h

 

La segona edició de l’Infinitri Borriana Triathlon Festival congregarà aquest dissabte, 17 de juny, a la platja de l'Arenal a més de 500 esportistes, un 40% més que en la primera edició. L'esdeveniment esportiu es durà a terme de 8h a 14.30h.

L'any passat va nàixer una de les noves proves que s'han sumat a l'univers Infinitri Sports i en la segona edició, amb seu a la platja de l'Arenal de Borriana, ha augmentat la participació en un 88,2% d'esportistes de fora de la província i un 46,8% de fora de la Comunitat Valenciana.

Amb l'esperit de festival de triatló, es posen a disposició dels participants 4 possibilitats perquè qualsevol triatleta puga trobar la distància que millor se li adapte: Half (1’9 km de natació/ 84 km de ciclisme/ 21 km de carrera a peu), Aquabike (1’9/84), Olympic+ (1’5/42/14) i Short (1/21/7), totes sense drafting, és a dir, que no es pot rodar en pilot en el segment del ciclisme.

Per a enguany la prova manté la mateixa filosofia i distàncies que tant d'èxit han tingut en la primera edició. Per a l'organització, Borriana té uns importants recursos turístics, amb la platja de l'Arenal com a centre neuràlgic, que acollirà els triatletes en la seua guardonada platja amb bandera blava.

Una altra de les zona de major valor és el Paratge Natural Municipal de l’Estany de la Vila o Clot de la Mare de Déu, un espai natural singular, ja que és un dels escassos exemples de bosc de ribera presents a la Plana Baixa, que és l'escenari de la carrera a peu, on els participants corren a l'ombra dels oms, àlbers o xops que hi ha al paratge.

De la mateixa manera que a l'any passat, Infinitri prepara un autèntic festival amb moltes activitats complementàries a la carrera, com el “café i pastes” gratuït amb el lliurament de dorsals, concert de rock, paella monumental, fira del corredor, entre d’altres.