- Els blaus van aconseguir fer-se amb l'ascens aquest diumenge abrigallats per l'afició en el Planelles

- L'equip local aconsegueix l'ascens 11 anys després i jugarà la seua trentena temporada en Tercera Divisió

 

Els burrianencs han homenatjat, en una Plaça Major abarrotada, a l'equip del Club Esportiu Borriana després d'un victòria que els brinda l'ascens a Tercera Divisió. L'equip local va aconseguir ahir la tan anhelada victòria en el Camp de Futbol Municipal Joan Bautista Planelles.

L'acte de recepció ha tingut lloc a l'Ajuntament de Borriana, on l'afició ha victorejat als jugadors en el seu camí cap al consistori i on l'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, els ha entregat un obsequi per a commemorar l'ascens. El primer edil ha felicitat el CD Borriana, als jugadors, a la junta directiva i “a una afició incansable". Després de l'acte, l'equip ha eixit al balcó de l'Ajuntament per a saludar i dirigir-se a la seua afició mentre aquesta corejava el nom dels jugadors de l'equip del CD Borriana.

Durant la recepció, Monferrer ha expressat el seu reconeixement cap als campions, felicitant-los per la seua victòria i declarant: "És realment emocionant i un gran honor per a mi, com a alcalde i membre de la directiva del club, commemorar aquest assoliment i haver-lo presenciat de primera mà”.“Aquest moment marca una fita en la història del nostre club i de la nostra ciutat, perquè Borriana és de primera categoria i, després de 10 anys, l'equip mereixia aquest ascens”, ha afegit.

De la mateixa manera, el president del CD Borriana, Carlos Collado, ha afegit: "En nom del CD Borriana, vull expressar la nostra immensa gratitud i orgull per aquest assoliment històric. L'ascens a tercera és el resultat de l'esforç dels nostres talentosos jugadors, el compromís incansable de la junta directiva i el suport indestructible de la nostra apassionada afició”.

En aquest sentit, Óscar Calleja, entrenador del club ha afirmat:“Aquest ascens és la recompensa a l'esforç i sacrifici d'un equip unit i compromés. Estic molt orgullós dels meus jugadors. La seua dedicació i treball dur han fet possible aquest assoliment històric". Per a finalitzar, el capità de l'equip, Ángel Chumillas, ha ressaltat: "És un honor per a mi liderar aquest equip cap a la victòria. Cada jugador ha donat el millor de si i hui celebrem junts el nostre triomf".

L'equip local ha aconseguit l'ascens 11 anys després i jugarà la seua trentena temporada en Tercera Divisió, després d'un partit de tornada en el qual es van enfrontar el CD Borriana i el CF Recambios Colón. En un Planelles abarrotat d'afició i molt color blau, les graderies van vibrar en el minut cinquanta-nou quan Juan López va marcar el gol que va posar el marcador en un a zero i va assegurar l'ascens del CD Borriana. L'equip local, ple d'alegria i celebració, es va convertir en el centre d'una autèntica festa, sabent que en la pròxima temporada competiran en la Tercera Federació.