Calendario de eventos

TREN FALLER-VISITA A LA CAIXA RURAL-MASCLETÀ-VISITA OFICIAL A LES FALLES-ENTREGA FALLERS D'HONOR A LES REINES

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Viernes, 17. Marzo 2023, 10:00
Hora
10:00-
2023-03-CartellFalles.jpg

De 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h
Tren faller que recorrerà els monuments fallers de la ciutat. Inici i final a la Plaça Major, enfront el Centre Espanya.


A les 11.00 h
Visita al Centre Social de la Caixa Rural de la Reina Fallera, Reina Fallera Infantil, Dames del Foc d’Alacant, Dames de la Ciutat, Cort d’Honor, Dames de la Ciutat infantils, Cort d’Honor infantil, comissions falleres convidades i Junta Local Fallera.


A les 12.30 h
Visita oficial a les falles.
Les Reines Falleres, Dames del Foc d’Alacant, Dames de la Ciutat, Cort d’Honor, Dames de la Ciutat infantils, Cort d’Honor infantil visitaran dos sectors de la nostra ciutat i acompanyades per les falleres i fallers del sector desfilaran fins a la mascletà.


A les 14.00 h
Mascletà des de la plaça de l’Hereu, amb l'assistència de la Reina Fallera, Reina Fallera Infantil, Dames del Foc d’Alacant, Dames de la Ciutat, Cort d’Honor, Dames de la Ciutat infantils, Cort d’Honor infantil i comissions de la nostra localitat amb els seus màxims representants.


A les 17.00 h
Visita de les Reines Falleres, Dames del Foc d’Alacant, Dames de la Ciutat, Cort d’Honor, Dames de la Ciutat infantils, Cort d’Honor infantil en les quals rebran el títol de Falleres d’Honor.

A la carpa de la Falla Club Ortega (Terrassa Payà), tardeo amb Taranto.


A les 18.00 h
A la Falla Don Bosco, tardeo amb el grup Kasparov.


A les 23.30 h
A la Falla Quarts de Calatrava Orquestra La Viva

A la carpa de la Falla Club Ortega (Terrassa Payà), Nit de disfresses amb DJ Pascual Herrera.


A les 00.00 h
A la carpa de la Falla la Ravalera (Terrassa Payà), actuació Remember 2.0 amb Arturo Roger (ex.ACTV), Eduardo Cabedo & Alfredo Argenso (Oxido & Sunday’s group).

Info. Extra
Mapa