L'Ajuntament de Borriana es troba adherit al Pla Coresponsables, impulsat des de la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat i coordinat en el nostre territori per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Gràcies al Pla Coresponsables, Borriana ha resultat beneficiària d'uns fons estatals de 172.000 gràcies als quals aterrarem les accions del Pla d'Igualtat Municipal que corresponen a la línia estratègica 5: Ocupació, Conciliació i Coresponsabilitat. Al seu torn, estes mesures s'engloben en l'Objectiu 5 dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) relatiu a la igualtat de gènere.

 

Les diferents mesures a desenvolupar han d'ampliar els servicis ja existents i estar enfocades a millorar la conciliació i la coresponsabilitat de les famílies de la localitat fora de l'horari lectiu i prenent com a públic objectiu, segons l'ordre de les bases reguladores, els i les menors de 14 anys.

 

Així, entre les mesures impulsades, que prenen un caràcter transversal i en les que col·laboren diferents departaments municipals, es troben les següents:

  • Taller de robòtica en vacacions de setmana santa
  • Escoleta de Pasqua o Jornades Multiesportives i d'Hàbits Saludables Pasqua 2022
  • Ampliació de l'horari de l'Escola Artística d'Estiu del CMARMV
  • Ampliació de l'horari de l'Escola d'Estiu Municipal
  • Realització d'un diagnòstic i un mapeig de necessitats de conciliació i corresponsabilitat

 

En referència a l'últim punt, el diagnòstic de necessitats, et demanem que ens ajudes a fer una bona detecció de la realitat i per a això ens agradaria que participares responent a l'enquesta següent:

(L'enquesta s'ha acabat, pròximament es publicaran els resultats)