L’Ajuntament de Borriana ha resultat beneficiari novament de la subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per als Itineraris Integrats d’Inserció Sociolaboral per portar endavant el Projecte Il·lusiona’t. Aquesta subvenció, cofinançada al 50% pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu, suposa un ingrés de 133.928’56€ per a contractació de personal específic i despeses relacionades.

El Projecte Il·lusiona’t pretén ser una ferramenta per reil·lusionar a les persones que hi participen en què un demà millor és possible. Si més no, a bon segur totes les persones que hi participen acabaran aquest programa de sols tres mesos de durada i sis mesos més de seguiment, amb nous aprenentatges i un nou anàlisi per reenfocar el seu futur professional.

L’equip tècnic del Projecte Il·lusiona’t, realitzarà l’entrevista de diagnòstic de tots els usuaris i posteriorment els seguiments a traves de tutories individualitzades. A més, està prevista la realització de monogràfics dinàmics d’orientació laboral i cursos de formació transversals com podrien ser la digitalització o l’aprenentatge de llengües, així com cursos de formació específica segons les necessitats dels i les participants.

 

  • On ens trobem?
     Carrer Comunitat de Regants, nº5, primer pis.

 

 

  • Galeria de imatges