La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha posat en marxa el portal de participació ciutadana [1], una eina dinàmica, pròxima i amb recursos perquè la ciutadania puga participar activament en les polítiques públiques de la Generalitat.

Us convidem a registrar-vos i participar activament en les polítiques públiques de la vostra comunitat.

Us deixem un vídeo [2] on podeu veure en què consisteix el nou portal.

[1] https://gvaparticipa.gva.es/
[2] https://www.youtube.com/watch?v=XtTD4qLIsOM

 

Des de l'Ajuntament de Borriana considerem que les associacions cíviques són un element fonamental de la participació ciutadana. La ciutadania no pot quedar-se aïllada, sinó que ha de manifestar i reclamar les millores que la vida en comú en la ciutat i la societat necessita.

Amb estes finalitats, entre altres, l'Ajuntament de Borriana aposta per l'associacionisme i per crear un teixit social que englobe un ampli sector de la societat. Per això posarem en marxa un pla d'enfortiment de l'associacionisme per a posar en valor les associacions existents i possibilitar-ne la creació de noves. Tot això redundarà en una democràcia participativa més forta que ajudarà a portar una política municipal que escolte i reculla les peticions de la ciutadania a través de les diverses entitats.

La pandèmia del COVID19 ha deixat pràcticament paralitzada la participació ciutadana presencial , no la telemàtica, per això des de la Regidoria de Participació Ciutadana ens vam posar en contacte amb totes aquelles Associacions que tenim registrades i que tenen correu electrònic per a posar-nos a la seua disposició quant a poder ajudar-los en aquelles qüestions o necessitats que pogueren tindre en estos moments i que hem anat resolent.
L'Ajuntament i la seua administració a pesar de les dificultats ha continuat treballant i s'ha pogut dur a terme el Pla Estratègic de Subvencions 2020 així com les subvencions per a les Associacions Veïnals.
El Consell de la Ciutat , les comissions de treball així com la comissió de treball de la Gent Gran de moment estan suspesos , reprendrem totes estes activitats presencials quan les Autoritats Sanitàries ens ho permeten.

Una salutació.