El club de altelisto Playas Castellón en Burriana
Visita de atletas del  Playas Castellón a Burriana

Els atletes fondistes i els llançadors del club Platges de Castelló han entrenat aquest matí en el Paratge Natural Municipal del Clot de la Mare de Déu a Borriana, on han pogut comprovar les virtuts del paratge per a “rodades” ràpides, ja que en la seua preparació corren al voltant de 3 minuts cada quilòmetre.

Posteriorment, acompanyats de part dels llançadors del club, pel director del club castellonenc i entrenador de fondistes, Pepe Ortuño, i per l'entrenador de llançadors, Toni Simarro, han aprofitat per a visitar diversos llocs d'interès de la ciutat, com ara el Clot, el Port i la zona marítima, i el Museu Faller.

Finalment, els esportistes, que es troben en aquest moment entre els millors del món, han estat rebuts en el consistori per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i per la regidora de Turisme, Sara Molina, que els han felicitat per les bones marques aconseguides durant la temporada i els han animat a seguir amb “els excel·lents resultats”. Com a record de la ciutat, els han obsequiat amb uns detalls.

En la visita a l'Ajuntament, els atletes internacionals han pogut compartir els seus coneixements amb els escolars del CEIP Pare Vilallonga, amb qui han coincidit mentre realitzaven un recorregut per les instal·lacions municipals. Els atletes i les atletes els han explicat la seua experiència i els han donat alguns consells sobre la pràctica de l’esport en general.