El Ayuntamiento ofrece el progama formativo de reestructuración empresarial  de formación
  • L’Ajuntament de Borriana i la Cambra de Comerç de Castelló ultimen un programa gratuït de suport al teixit econòmic local

  • Amb l'objectiu d'ajudar les empreses a obtindre els coneixements clau per a mamprendre un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris


L'Ajuntament de Borriana i la Cambra de Comerç de Castelló posen en marxa un programa gratuït de suport al teixit econòmic local denominat Pla de Reestructuració Empresarial per a ajudar les empreses a escometre un procés de reestructuració amb la finalitat d'aconseguir l’adaptació a les noves necessitats operatives que planteja la situació econòmica post-Covid.

Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar les empreses a obtindre els coneixements clau per a mamprendre un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris en el seu model de negoci per a millorar la rendibilitat de l’empresa o avaluar altres alternatives d'expansió.

El programa gratuït va adreçat principalment a propietaris/as, gerents i responsables d'àrea de pimes i microempreses que desitgen, entre altres qüestions, millorar la visió global de la gestió empresarial, elaborar o millorar el seu propi pla estratègic de l'empresa, millorar la capacitat de gestió i la rendibilitat, i potenciar la seua innovació i la modernització.

El programa es desenvoluparà presencialment, entre el 18 de maig i l'1 de juliol, en sessions grupals les vesprades dels dimarts i dijous a l'auditori Juan Varea de Borriana. A més, comptarà amb sessions individuals amb personal expert en horari flexible i adaptat a cada empresa.

La regidora de Polítiques Actives d'Ocupació, Esther Meneu, ha manifestat que aquest programa pretén ser “un vehicle per a ajudar i donar impuls a les empreses de Borriana, i posar a la seua disposició coneixements, tècniques i eines clau per a mamprendre un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris en el seu model de negoci amb la finalitat d'aconseguir-ne l’adaptació a les noves necessitats”.

Les persones interessades, poden inscriure's en el següent enllaç: https://www.camaracastellon.com/es/formacion/cursos/pre21_02/inscripcion

 

Per a ampliar informació: 617 30 81 62 i mmontesinos@camaracs.es