- Les tres persones guanyadores se’n van de compres per un gran nombre de comerços de la ciutat


Alexandra Andrea Lupu, Maria Pilar Imbernon Forcada i Maria Dolores Parra, les tres veïnes de Borriana guanyadores dels 200 euros del primer sorteig de “Per què compres a Borriana”, que es va realitzar el 16 de maig promogut per l'Ajuntament de la ciutat, han fet efectius els seus premis anant de compres aquesta setmana per nombrosos comerços del municipi al costat dels representants del consistori.

Les persones agraciades en el sorteig van ser rebudes a la casa consistorial per la regidora de Comerç, Sara Molina, que els va donar l'enhorabona per a, immediatament, totes juntes traslladar-se als comerços perquè cadascuna de les persones premiades es gastara els 200 euros en compres en almenys 3 establiments del municipi amb un consum mínim per local de 50 euros.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya promocional que amb el lema “Per què compres a Borriana” realitza l'Ajuntament amb l'objectiu de promoure i donar valor al comerç local.

El concurs consistia a respondre la pregunta que dona nom a la campanya i les respostes guanyadores han estat les següents: “Perquè encara que no tinguem els mateixos pares, som una família i a la família cal ajudar-la” d'Alexandra Andrea Lupu; “Perquè m'agrada comprar on em coneixen i m'atenen com si fora una amiga” de Maria Pilar Imbernon Forcada, i “I per què comprar en una altra ciutat? Potenciem la nostra ciutat, les nostres arrels i el nostre futur” de Maria Dolores Parra.

Per a l’Ajuntament, aquestes campanyes i concursos són una bona manera de donar suport al comerç local, que no és una altra cosa que consumir i comprar en comerços que tenim al nostre voltant.