Burriana.- (04-07-2024). Este matí l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, junt al regidor d'Esports, Fran Capdevila, i la regidora de Sanitat, Isabel Monfort, han visitat el Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables Estiu 2024 a la Platja de l'Arenal, a fi de conéixer de primera mà les activitats que s'estan duent a terme des del 25 de juny i que finalitzaran demà la seua primera etapa.


L'objectiu del campus és oferir una àmplia varietat d'activitats esportives i recreatives, dissenyades per a fomentar el treball en equip, la salut i el benestar, i que ha tingut lloc en diferents instal·lacions esportives del municipi; entre elles el complex esportiu Llombai, el poliesportiu de La Bosca, la piscina municipal o la platja, entre altres.

 

Esta edició ha comptat amb la participació de més de 540 xiquets, repartits en diferents grups per a adaptar estes activitats a les diferents edats, entre les quals destaquen esports amb clubs locals, revisions de salut, eixides amb bicicleta, senderisme, i tallers creatius.

Del 8 al 26 de juliol es reprendrà l'activitat durant la segona etapa del campus.