• El Programa per al Foment de l'Ocupació Agrària 2024 permetrà la contractació de personal en situació de desocupació per a executar labors de manteniment i neteja del 15 de juliol al 28 d'agost


Burriana.- (10-07-2024). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació, liderada per Suni Fandos, s'adherix al Programa per al Foment de l'Ocupació Agrària 2024.

Un programa amb l'objectiu de proporcionar rendes complementàries als treballadors desocupats, en el règim agrari, durant els períodes d'inactivitat produïts pel cicle agrícola, i que permetrà la contractació d'un encarregat general, 12 oficials i 49 peons. Estos iniciaran els treballs el 15 de juliol i finalitzaran el 28 d'agost.

Les tasques a realitzar consistixen en manteniment i neteja de camins rurals i diferents entorns com els voltants dels Horts d'Oci, els passejos ciclopedestres del Grau de Burriana i la carretera del Port, entre altres. A més també s'encarregaran de fer treballs de pintat en diferents espais urbans.

Este programa està subvencionat completament pel Ministeri de Treball i Economia Social i és gestionat a través de la Direcció Provincial del Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) en col·laboració amb l'Ajuntament de Burriana.

"Des del Consistori, estem compromesos a oferir solucions efectives que milloren la qualitat de vida dels nostres ciutadans, especialment aquells que es troben en situació de desocupació, i oferir ferramentes concretes perquè puguen aconseguir una estabilitat econòmica i laboral. L'adhesió al Programa per al Foment de l'Ocupació Agrària 2024 és una mostra clara del nostre compromís amb la formació i inclusió laboral" ha indicat Fandos.