• Esta incitativa exerceix un paper crucial en la conciliació familiar en l’època estival.


Burriana.- (12-07-24). L’Escola d’Estiu de Burriana acull ja a 350 estudiants, una iniciativa que proporciona un entorn segur i enriquidor per a la joventut durant l'estiu, combinant aprenentatge i diversió. Enguany, en la seua 38ª edició, el programa comptarà en una àmplia varietat d'activitats que inclouen tallers creatius, esports, jocs educatius i excursions, entre altres.

A més, 164 estudiants es beneficiaran del servei de menjador, garantint així una alimentació equilibrada i adequada durant la seua estada a l'escola.

La Escola d’Estiu també exerceix un paper crucial en la conciliació familiar durant l'època estival, oferint una solució pràctica i de qualitat perquè mares, pares i tutors puguen gestionar millor el seu temps mentre la joventut gaudeix d'un estiu actiu i segur.

L'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Serveis Socials, Isabel Monfort i el regidor d'Esports, Fran Capdevila, han acudit al CEIP Novenes de Calatrava per a conéixer de primera mà esta iniciativa que promou valors com la convivència, el treball en equip i el respecte.