• A causa de la gran demanda de sol·licituds, l'esdeveniment s'ha traslladat al camí d’Onda per a complir amb l'aforament previst i garantir la seguretat dels assistents

 

Burriana.- (13-09-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes, ha organitzat un multitudinari paiporta després de la tradicional Batalla de Flors.

 

Enguany, es va decidir traslladar la singular i acolorida desfilada, recentment declarat Festa d'Interés Turístic Provincial de la capital de la Plana Baixa, al 14 de setembre de forma consensuada entre tots els actors implicats, consistori i agrupacions falleres, per a evitar que les celebracions se solapen amb l'inici del curs escolar i garantir que tota la població puga gaudir de tots i cadascun dels actes programats.

 

L'equip de Govern, ha preparat minuciosament cada detall d'este nou dissabte de festejos patronals després de l'anunci del retard de la Batalla de Flores fora de la setmana de festejos patronals, superant totes les expectatives, aconseguint més de 2000 inscrits per al primer paiporta després de la Batalla de Flors.

 

Una previsió d'assistència que ha obligat a traslladar la multitudinària trobada de la Terrassa Payà al Camí d’Onda per a poder complir totes les mesures de seguretat i assegurar una correcta gestió de l'aforament previst.

 

Està previst que el paiporta, que tan bon acolliment ha rebut entre tots els burrianencs, “s'amenitze amb les actuacions del duo Twins i l'orquestra Bella Dona. A més es duran a terme activitats infantils dirigides als més xicotets per a fer-los gaudir d'una divertida i agradable nit en família”, ha explicat la regidora de Festes, Paloma Boix.