Burriana.- (11-10-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor de Via Pública, Mario Trullen, ha continuat amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió, ha tingut lloc en la zona escaira de Telefónica, situant la trobada amb els ciutadans en l'encreuament del carrer Bisbe Lluís Pérez amb la via Axiamo.

 

Entre les peticions que va poder escoltar l'alcalde es troben actuacions de gran importància, com una millor pavimentació de voreres i carrers, que puguen pal·liar la degradació que ha patit la zona durant els últims anys i millorar la seua imatge.

 

Així doncs, el veïnat també va traslladar a l'executiu municipal la possibilitat de modificar la ubicació d'alguns contenidors d'escombraries, així com regular les zones d'aparcament i modificar les places per a persones amb mobilitat reduïda. Durant la reunió els veïns també han sol·licitat major presència policial per a evitar comportaments incívics i millorar la convivència del barri.

.

Per la seua part, l'alcalde els ha trasllat que “estudiaran totes les peticions” i ha mostrat la seua “predisposició a modificar la ubicació d'alguns contenidors de residus així com regular les zones d'aparcament”.

 

Finalment, en referència a més presència policial, Monferrer ha avançat que “traslladaran la petició veïnal a la Policia Local de Burriana i analitzaran quines actuacions i inversions poden millorar considerablement l'entorn urbà”.

 

Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.