• El conseller d'Educació visita l'escola infantil de 0-3 anys de Burriana

 

  • 313 alumnes de la capital de la Plana Baixa s'han beneficiat d'esta mesura


Burriana.- (17-10-24). El conseller d'Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha qualificat d'èxit la gratuïtat educativa posada en marxa pel Govern valencià “que ha disparat la demanda en esta etapa educativa a les Escoles infantils de la Comunitat Valenciana”.

 

José Antonio Rovira ha realitzat estes declaracions després de visitar l'escola infantil de 0-3 anys de Burriana, acompanyat per l'alcalde de la capital de la Plana Baixa, Jorge Monferrer Daudí, i el regidor d'Educació, Alejandro Clausell.

 

La gratuïtat educativa de 0-3 anys és una de les novetats d'este curs 2024-2025 de la qual es beneficien 313 alumnes de Burriana.

 

Segons ha indicat el conseller d'Educació, “esta mesura és molt important per al foment de la natalitat i conciliació. Les famílies han acollit molt bé esta iniciativa i fins i tot algunes escoles infantils ens traslladen que tenen llista d'espera”.

 

Per la seua part, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, ha agraït que s'haja dut a terme esta mesura que suposa un alleujament per a moltes famílies. “Més de 300 famílies de Burriana s'estalviaran més d'un milió d'euros este curs que repercutix directament en benefici dels ciutadans per a reactivar l'economia”.

 

La Generalitat ha invertit 163 milions d'euros per a garantir l'educació gratuïta de 0-3 anys, destinat 75,5 milions més que el curs passat.

 

A més, el conseller d'Educació ha visitat les obres de l'IES Jaume I de Burriana per a conéixer la situació i donar una solució definitiva a este institut. El conseller ha assenyalat que es “escometrà el projecte en el menor termini possible, ja que porta molt temps paralitzat i és necessari per a esta localitat”.