Burriana.- (19-10-24). La capital de la Plana Baixa ha acollit el “II Rallye de Regularitat Ciutat de Burriana 2024”, organitzat pel Rallye Club Costa Azahar, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Burriana, a través de les regidories de Turisme i Esports, omplint de vehicles clàssics la localitat durant este matí.

 

Així doncs, Burriana s'ha convertit en un escenari incomparable per a acollir esta concentració de joies automobilístiques que ha comptat a més amb una exposició de cotxes clàssics en la Plaça del Pla.

 

El rallye, amb una recorregut total de 224 km, dels quals 135 són trams de classificació, ha començat en la capital de la Plana Baixa, i després de transcórrer per més de 30 municipis de la Serra Espadà i Alt Millars, es tornaran a reunir tots els participants a Burriana, on es trobarà la meta, per a celebrar la cerimònia de lliurament de trofeus.

 

La circulació s'ha realitzat a trànsit obert i a velocitats mitjanes imposades per l'organització, sempre inferiors a 50 km/h., respectant totes les lleis vigents del codi de circulació.

 

Durant l'eixida dels cotxes han estat presents la regidora de Turisme, Noelia Peris, el regidor d'Esports, Fran Capdevila, a més d'altres membres de l'equip de Govern.