Foto de JESÚS ALBIOL TALAYA

JESÚS ALBIOL TALAYA

Regidor
Regidor delegat en

Obsequis

No hi ha obsequis

Viatges

No hi ha viatges

Agenda

Participa en

Nom Tipus
PLE Regidor/a
COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA I DE SUGGERIMENTS I RECLAMACIONS Membre
COMISSIÓ D'INTERIOR, RECURSOS HUMANS I BENESTAR SOCIAL Membre

Dades personals

Funcions

Gràcies a la confiança atorgada pels ciutadans de Borriana, tinc l'honor de formar part de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Borriana com a Regidor del Grup Municipal VOX, i des de l'oposició, complisc amb la funció de fiscalitzar la labor de l'equip de Govern i proposar accions per a millorar la vida de tots els veïns de Borriana.

Altres càrrecs

Membre dels següents òrgans col·legiats:

1.- PLE De l'AJUNTAMENT, que celebra sessió ordinària els primers dijous de cada mes a les 19 hores,

2.- COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, I DE SUGGERIMENTS I RECLAMACIONS, que celebra sessions ordinàries setmanalment els dijous a les 9,15 hores.

3.- COMISSIÓ D'INTERIOR, RECURSOS HUMANS I BENESTAR SOCIAL, que celebra sessions ordinàries setmanalment els dijous a les 9,30 hores.

Formació

Tècnic Superior d'Instal·lacions Electrotècniques.

Experiència professional

Actualment, cap del departament tècnic en la delegació de València de Sistemes de Seguretat. En la meua trajectòria professional he realitzat les labors de comercialització, instal·lació i manteniment de sistemes de seguretat, formació de tècnics i comercials, elaboració d'informes de robatori i gestió dels dispositius de control telemàtic de mesures i penes d'allunyament. Durant quatre anys vaig exercir la meua professió com a autònom.

Ressenya personal

Casat i amb huit fills, vaig decidir entrar en la política per a defendre la unitat de la Nació, la nostra cultura i tradicions, per a defendre la família natural, per a defendre la vida des de la concepció fins a la mort natural i per a fer front al corró ideològic que l'esquerra totalitària imposa. Perquè crec en la llibertat individual, la propietat privada i en l'èxit dels èxits per l'esforç, capacitat i mèrit.