Foto de MARIA CRISTINA RIUS CERVERA

MARIA CRISTINA RIUS CERVERA

2a Tinent d'alcalde
Regidora delegada en
  • Hisenda
  • Interior

Obsequis

No hi ha obsequis

Viatges

No hi ha viatges

Agenda

Participa en

Nom Tipus
PLE Tinent d'Alcalde
COMISSIÓ D'HISENDA I COMPTES Membre
JUNTA DE GOVERN LOCAL Membre
CONSELL ESCOLAR DEL COL·LEGI D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA 'CARDENAL TARANCON' Membre

Dades personals

Funcions

La Regidoria d'Hisenda és la responsable de la gestió dels recursos econòmics municipals, la recaptació dels tributs i el control del gasto públic a través del departament d'Intervenció. L'elaboració del pressupost anual municipal així com el control de la seua execució i liquidació, la gestió de diverses fonts d'ingressos municipals, l'elaboració de les Ordenances fiscals que regulen els preus públics i taxes per la prestació de servicis o la gestió tributària a través del Departament de Recaptació dels impostos de caràcter municipal, són les tasques fonamentals de l'àrea d'Hisenda.

Altres càrrecs

Membre del Consell Escolar del col·legi d'educació infantil i primaria 'Cardenal Tarancón'. Regidora pel PSPV-PSOE des de 2005, formació en la qual milite i de la que sóc Secretària d'Administració de l'Agrupació Local de Borriana i membre del Comité Provincial. Representant de l'Ajuntament en el Consorci Provincial de Bombers.

Formació

Tècnic Especialista en Administració i Comerç Idioma: Francés, Nivell Avançat B2, Certificat per l'EOI

Experiència professional

En 1987, 2 anys com a administrativa en el Dpto. d'Exportació d'un magatzem de cítrics. Des de 1989 i actualment, Responsable dels Departaments d'Administració i Comptabilitat en una empresa local.

Ressenya personal

Nascuda a Borriana, el 16 de juliol de 1965. Casada i amb dos filles.