Foto de MARIA JOSÉ SAFONT MELCHOR

MARIA JOSÉ SAFONT MELCHOR

Alcaldessa presidenta
Regidora delegada en
  • Seguretat Ciutadana

Obsequis

No hi ha obsequis

Viatges

Dia Descripció Cost
07-02-2018 Tren AVE Madrid - Fitur 167,42€
04-07-2018 Asistencia a Barcelona al acto investidura Doctor Honoris Causa 125,11 €
10-09-2018 Desplazamiento a Madrid 9,99 €
10-09-2018 Desplazamiento a Madrid 98 €

Agenda

Participa en

Nom Tipus
PLE Alcaldessa
JUNTA DE GOVERN LOCAL Presidenta
JUNTA DE PORTAVEUS Membre
CONSELL RECTOR DEL CONSORCI GESTOR DEL PACTE TERRITORIAL PER L'OCUPACIÓ DELS MUNICIPIS CERÀMICS I LA SEUA ÀREA D'INFLUÈNCIA DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ Titular
CONSELL MUNICIPAL ESCOLAR Membre

Dades personals

Funcions

El càrrec d'Alcaldessa, a més d'un honor, és una gran responsabilitat per tot el que comporta. Forme part de la Junta de Govern i presidesc les sessions plenàries. Com a Regidora de Seguretat Ciutadana, i a pesar de les limitacions en les competències municipals en aquest àmbit, compartesc amb la Policia Local la tasca de treballar per una ciutat més segura, amb coordinació amb Guàrdia Civial I d’altres cossos de seguretat.

Altres càrrecs

Forme part, com a Alcaldessa de diversos patronats i consells, com la Fundació Canyada Blanch, Fundación Pobres de Burriana, Reciplasa o el Consorci del Millars, entre d'altres.

Formació

Esitc llicenciada en Filología Hispànica, especialitat Filología Valenciana, per la Universitat de València. 

Experiència professional

La meua trajectòria professional ha estat vinculada a l'ensenyament, treball al qual m'he dedicat des de l'1 de gener de 1983.

Sóc professora d'Ensenyament Secundari de l'assignatura de Valencià, els primers anys vaig estar entre l'IES Francesc Tàrrega de Vila-real i l'IES Jaume I de Borriana. A partir de 1988, definitivament, em vaig quedar a l'IES Jaume I, on he exercit com a representant del professorat en el Consell Escolar Municipal. 

He estat vocal, secretària i, posteriorment, presidenta de l'AMPA del CEIP Penyagolosa de Borriana, al qual vaig representar també en el Consell de Borriana. 

També he excercit com a vocal examinadora i presidenta de la comissió examinadora Borriana de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià de Borriana.

He participat en diverses jornades i plans de formació de llengua i ensenyament a la Universitat de Valencia, Universitat Jaume I i al Centre de Professorat (Cefire) de Castelló.

He excercit com a professora dels cursos de Lingüística Valenciana i la seua Didáctica de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Valencia i també com a professora de cursos de promoció de coneixements de valencià de l'Ajuntament de Borriana.

Ressenya personal

Visc en Borriana, ciutat on vaig nàixer a l'any 1960. Estic casada desde 1984 i tinc dos fills, un net i una neta.