Calendari d'Events

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dilluns, 2. Setembre 2024, 17:00
Hora
17:00-
2024-09-CartellMisericordia-W.png

DILLUNS 2 DE SETEMBRE

17.00 h Inauguració de l’exposició dels treballs realitzats per l’alumnat de boixets i pintura del Centre Social de Caixa Rural Burriana.

18.00 h BOU de la ramaderia de Carmen Valiente, número 63, guarisme 8 i de nom Sieterio. Patrocinat per la penya L’Alternativa. Eixida des de la plaça Major. 

A continuació, BOU de la ramaderia Torrealta, número 84, guarisme 0 i de nom Vidriero. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida des de la plaça del Pla.

A continuació, EXHIBICIÓ DE VAQUETES d’Hermanos Monferrer. El recinte de l’exhibició de vaquetes només constarà de les dues places de cadafals.

18.30 h Teatre infantil: Nyam Càtering Xef, a la plaça de José Iturbi.

19.00 h Rosari i novena a la basílica d´El Salvador. 

19.30 h Missa a la basílica d´El Salvador. 

21.55 h CORREBOU INFANTIL amb carretons embolats per la vila del bou a càrrec de la companyia Bou per la Vila. El primer correbou infantil començarà amb un càntic a la Mare de Déu des del carrer del Barranquet.. Patrocinat per l’Ajuntament de Burriana.

23.00 h CORREBOU DE BOUS EMBOLATS de la ramaderia La Espuela.
Recorregut: c/ Misericòrdia, plaça del Pla de Sant Blai, c/ Barranquet. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

A continuació, BOU EMBOLAT de la ramaderia de Torrealta, número 84, guarisme 0 i de nom Vidriero, exhibit a la vesprada. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada des de la plaça del Pla.

00.30 h Carpa de la festa 

∙ Manu Hidalgo
∙ Alex García

Info. Extra
Mapa