Avui dijous s'inicia a Borriana una campanya per a la conscienciació sobre la importància del reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics, que recorrerà els carrers del municipi informant els ciutadans.

 

 

 

Aquesta campanya està organitzada per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i les entitats de recollida i reciclatge Ecolec, Ecotic, Ambilamp, Ecolum i Recyclia, en col·laboració amb l'Ajuntament de Borriana. Després d'una primera edició d'aquesta iniciativa en poblacions de més de 50.000 habitants, ara s'han seleccionat diversos municipis entre 20.000 i 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana per a dur a terme aquesta iniciativa, entre aquests Borriana.

 

 

 

Durant els dies 14 i 15 d'abril, un equip de dues persones amb bicicleta oferirà informació als ciutadans en distints punts de la localitat sobre com reciclar correctament telèfons mòbils, ràdios o altres aparells en desús, contribuint així a la millora del medi ambient.

 

 

 

El regidor de Medi Ambient, Bruno Arnandis, ha assenyalat que “creiem que aquesta tasca de divulgació sobre el reciclatge a través de campanyes com aquesta és fonamental perquè els ciutadans disposen de la informació i prenguen consciència de la importància de reciclar correctament aquests aparells que, moltes vegades, acumulem a casa perquè no sabem què fer-ne”.

 

 

 

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha explicat que “necessitem una societat més implicada en la millora del medi ambient i, per a això, és molt important la formació en el reciclatge entre els ciutadans de totes les edats, ja que són el punt de partida per a l'adopció d'hàbits de reciclatge en el dia a dia. Esperem que aquesta campanya aconseguisca fer de Borriana una població més sostenible”.