L'Ajuntament de Borriana ha cedit un espai en el Casal Jove a l'associació de desocupats ADABOR del municipi perquè puguen desenvolupar la seua activitat.

 

La Regidoria de Promoció Econòmica ha estat l'encarregada de buscar un local per a aquesta associació, creada recentment. Aquesta formació disposarà d'una sala al Casal Jove, on podran atendre les persones interessades en els seus serveis els dilluns i dimecres de 16 a 18 hores.

 

L'activitat d'ADABOR està centrada en l'assessorament a les persones desocupades i en la formació a través de cursos per a l'obtenció de certificats professionals.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Inma Carda, ha assenyalat que “aquesta era una de les necessitats més urgents d'ADABOR, per això els hem buscat un local adequat perquè puguen desenvolupar la seua activitat. Des de l'Ajuntament hem d'estar pendents i donar suport a la continuïtat i el creixement del teixit associatiu de Borriana que, en aquest cas, ofereix un assessorament de gran utilitat per a les persones desocupades del municipi”.