L'oferta de GEIM que ha obtingut millor puntuació després de l'obertura del darrer sobre assegurarà la reducció de les taxes per al conjunt de l'alumnat d'entre un i dos anys

El president del Patronat creat per a la gestió de l'Escola Infantil Infant Felip de Borriana, Javier Gual, ha comparegut en roda de premsa per explicar els detalls del procés d'adjudicació de la gestió del centre de cara al proper curs 2016-2017. Ara mateix s'ha superat la fase d'obertura del darrer sobre on els  sol·licitants presenten les ofertes amb les que opten a la futura gestió del centre educatiu infantil. Tal i com ha explicat Gual, “el procés està avançant de forma òptima, ja que després d'obtindre fa vàries setmanes l'homologació per part de la Conselleria d'Educació, la titularitat de l'escola infantil passa a ser de l'Ajuntament de Borriana”. Gual ha volgut agrair la feina realitzada durant els darrers mesos pels serveis tècnics de l'Ajuntament i pels treballadors del mateix centre, degut que “la feina ben feta dóna resultats, i en aquest cas, l'homologació permetrà, a més, que per primera vegada els pares i mares pugen sol·licitar les subvencions públiques per a aquest tipus de centre, el que reduirà encara més les despeses per a les famílies”.
D'entre les quatre empreses interessades en la gestió de l'escola infantil Infant Felip, l'oferta amb millor puntuació ha estat la presentada per GEIM, una gestora d'escoles infantils d'arreu de la Comunitat Valenciana, com ara les prestigioses Escoletes Municipals de Silla o Catadau o la reconeguda El Parque de Torrent.
El mateix Gual ha anunciat que ja s'ha informat a GEIM sobre l'obertura del tercer dels sobres, i “se'ls comunicarà que per no perdre ni un segon després de tants anys de bloqueig de la situació, dilluns vinent ens reunirem per seguir tancant detalls i visitar també el centre per acabar de conèixer totes les característiques concretes que el conformen”. Gual s'ha mostrat especialment satisfet després de “comprovar que en la franja on major nombre d'alumnes hi ha matriculats, la que va des de l'any als dos anys, vorà com les taxes es redueixen respecte del que s'estava cobrant ara mateix a les famílies”. Cal afegir a la reducció dels pagaments, “la possibilitat que ara se'ls presenta a pares i mares d'optar a les subvencions públiques que ofereixen les institucions, gràcies a l'homologació que hem aconseguit que ens concedixca la Conselleria d'Educació”.
Gual ha volgut tancar la compareixença de premsa amb les dades actuals de matriculació de cara al proper curs, i ha apuntat que “a dia d'avui hi ha 21 matrícules registrades per al curs 2016-17, el que suposa una xifra major que la que teníem el passat any a estes mateixes alçades de mes de juny. Això vol dir que s'estan fent bé les coses i que els pares i mares tenen clar que a l'Infant Felip les característiques físiques del centre són idònies i l'educació dels més menuts de Borriana seguix sent la prioritat”