En aquesta ocasió es realitzaran fins a tres sessions durant el matí de dissabte on el contacontes oferirà les seues històries a xiquets i xiquetes de dos anys

 

Tal i com sempre vol recordar el Servei d'Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) de Borriana, un dels objectius primordials que tenen és intentar oferir estratègies i mecanismes a les famílies per col·laborar en la generació d'entorns beneficiosos per al desenvolupament dels seus fills i filles. I dins del ventall d'activitats, xerrades, conferències i atenció directa als familiars dels més menuts, aquesta setmana l'ADI ha programant una triple sessió amb el contacontes Llorenç Jiménez, i els seus «Els Contes i la Infància»,  que tindran lloc a partir de les nou i mitja del matí a la biblioteca infantil situada al CMC La Mercè. Les històries en forma de contes que aquesta dissabte dia 5 de novembre arribaran a Borriana de la mà de Jiménez, estan adreçades a xiquets i xiquetes de dos anys, i tal i com recordaven les responsable del servei a Borriana, «sovint ens trobem en que aquest tipus d'activitats es programen per a xiquetes i xiquetes de major edat, per això creiem que també als pares i mares dels més menuts se'ls han d'oferir programacions adreçades especialment a ells i elles». Segons han especificat des de l'ADI, «a més de poder escoltar un contacontes que adapta especialment la seua narrativa a una determinada edat, els pares i mares assistents podran marxar a casa amb algun truc, alguna eina més de les que tenien fins ara per tal de explicar contes i fer-ho de la forma més idònia i correcta depenent de l'edat de les persones a qui van adreçats».

Les tres sessions començaran a les nou i mitja del matí, i s'aniran succeint cada hora, amb el que a les deu i mitja i a les onze i mitja se'n faran les restants. Des de l'ADI s'ha informat que cal inscriure's prèviament, així que es pot fer tant a través d'una fulla d'inscripcions que es pot entregar directament a la biblioteca o posant-se en contacte amb les seues responsables a través dels telèfons 630 717 097  y 964033208 en horari de 9 a 14 hores. I si es vol consultar qualsevol informació més o les distintes programacions que s'han dissenyat per al nou curs es pot fer al web http://adi.burriana.es.