L'alcalde de BUrriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor d'Obres Públiques, Juan Canos juntament amb l'edil de Via Pública, Mario Trullen, han continuat aquest divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En aquesta ocasió ha tingut lloc al carrer Ribesalbes.

Entre les peticions que ha pogut escoltar l'alcalde destaquen demandes acumulades durant els últims anys dels veïns d'aquesta zona, com la possible urbanització i posterior dotació de serveis, juntament amb l'arranjament de sots d'aquest carrer. Durant la visita s'ha acordat una futura reunió a l'ajuntament, juntament amb els tècnics municipals, per a abordar un acord amb els veïns i tractar també de solucionar la inundabilitat de la via. A més, els membres de l'equip de Govern que han assistit a la zona, s'han compromés a notificar als propietaris i exigir l'adequació i neteja d'alguns solars d'aquesta part de la ciutat.

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianenCS.