Burriana(23.02.24.-L'Ajuntament de Burriana trasllada les seues condolences pels morts en l'incendi en un edifici de València. 

Les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta durant els tres dies de dol decretats en la Comunitat Valenciana.

Acompanyem a les famílies en el seu dolor i el nostre suport als familiars dels desapareguts. Per això, com a mostra de duel per este dramàtic incendi, s'ha celebrat hui un minut de silenci a les portes de l'ajuntament a les 12 del migdia.

Després d'una reunió entre l'equip de Govern i la Federació de Falles, s'han cancel·lat els actes lúdics i festius previstos per a este cap de setmana com la discomóvil programada per al dissabte, 24 de febrer, la mascletà del diumenge 25, així com l'acte d'homenatge faller i lliurament de recompenses del mateix dia.

Així mateix, es mantenen els actes protocol·laris d'homenatge a les Reines Falleres de hui i demà, encara que les desfilades fins al Teatre Payà, es realitzaran sense acompanyament musical i guardant-se un minut de silenci en suport a les víctimes.