Burriana (23.02.24).- L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat per la regidora de Família, Beatriz Conejero, el regidor d'Obra Pública, Juan Canos, i l'edil de Via Pública, Mario Trullen, han continuat este divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió ha tingut lloc en els Horts d'Oci.

Entre les peticions que ha pogut escoltar l'alcalde es troba arreglar el camí principal mitjançant graveta i unificar la tanca frontal de les parcel·les, ja que actualment els horts estan cercats per part dels propietaris amb materials de reciclatge.

Durant la visita, els usuaris dels Horts d'Oci han agraït la labor del Consistori en la neteja i tractament de les parcel·les, així com l'ampliació d'estes per a assegurar que cap d'ells perdera el seu hort i poder eliminar la llista d'espera existent durant els últims anys.

Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.