Burriana( 23.02.24)Aquest matí, l'Associació de Guies Turístics de Castelló, en col·laboració amb l'Ajuntament de Burriana a través de la regidoria de Turisme ha organitzat una Fam Trip a Burriana amb l'objectiu de donar a conéixer i potenciar la imatge turística d'aquest destí i els seus productes, mitjançant una estratègia de promoció i comercialització turística diferenciada i de qualitat.

 

Durant aquest “viatge de familiarització”, els guies turístics provincials assistents han visitat la Basílica del Salvador, les Cases Modernistes del centre històric i el Mercat Municipal i al mateix temps se'ls ha facilitat informació sobre el refugi anti aeri i El Clot de la Mare de Deu. També han realitzat una visita al CMC La Mercé on han tingut l'oportunitat d'accedir al Museu Faller. A més, han acudit a la zona marítima del municipi per a veure el Port de Burriana i les possibilitats náutcas i esportives que es poden practica en ell.

Finalment, en el Club Nàutic han participat en una activitat esportiva amb bicicletes aquàtiques i han realitzat una degustació de productes de Km.0, a través de Castelló Ruta del Sabor del qual la Tourist Info de Burriana està adherida . D'aquesta manera, s'han donat a conéixer i oferit la possibilitat d'assaborir l'excel·lència i qualitat dels millors productes locals i una mostra de la gastronomia de la nostra ciutat.

Tot això, amb objectiu de facilitar la informació als guies per a poder difondre-la i atraure a visitants interessats també en el patrimoni històric i cultural de Burriana o en el seu turisme gastronòmic on, els nostres excel·lents restaurants i xefs , demostren amb passió i dedicació en cada plat un viatge culinari únic.