Burriana (23.02.24).- El Teatre Payà ha acollit el tradicional homenatge, també conegut popularment com pleitesia, a la Reina Fallera Infantil de Burriana 2024, Anna Solà.

Així doncs, la màxima representant infantil de les festes josefines de 2024 ha atés els sentits i afectuosos versos i poemes de la comunitat fallera per a fer-la brillar. Enguany, per primera vegada, es realitzarà un homenatge per sector, seguit per la de la Cort d'Honor, la Reina Fallera de Borriana i la família.

També com a novetat, s'ha programat una actuació cultural per a amenitzar l'acte, en este cas a càrrec de l'actuació musical d'“Acoloreix”.

En iniciar l'acte, amb motiu del dol decretat per la mort i desaparició de diverses persones en l'incendi produït en un edifici en València, l'acte ha estat precedit per un minut de silenci en el seu suport.

 

A més, la desfilada des de la Plaça Major fins al Teatre Payà ha discorregut sense música, el qual ha estat presidit per l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix,  la Reina Fallera Infantil de Burriana 2024, Anna Solà, i la Reina Fallera de Borriana 2024, Laia Molina, qui han portat un crespó negre.