Burriana (06.03.2024.) - Al llarg d'esta vesprada, les Reines Falleres de Burriana 2024, Laia Molina i Anna Solà, han fet lliurament dels guardons als establiments locals premiats en el concurs de Decoració Fallera d'Espais Comercials 2024, organitzat per la regidoria de Comerç. En esta edició han participat els negocis Mariola aceitunas y salazones (Mercat Municipal, parada 31-32), Ben Net (Mercat Municipal Parada 2), Floristería Petals (C/ Cor de Jesús, 2), Peluquería Andrea García (C/ Assumpta González Cubertorer, 2), Inforcopy Planelles (C/ Encarnació, 19), Buleries (C/ Sant Vicent, 14) y Centro Óptico Miró (Pl. Les Monges, 10).

El dilluns passat, 4 de març, el Tribunal Qualificador compost per la presidenta del jurat i regidorq de Comerç, Suni Fandos, el tècnic de l'Ajuntament José María Palomar com a secretari, els vocals, Jaume Sanz i Vicente Llàcer, en representació de la Federació de Falles, César Martí Barreda en representació de la Federació del Comerç de Burriana, i l'assessora Amanda Vicente, van visitar els comerços participants.

En finalitzar, es va dur a terme una votació i deliberació consensuada, que atorguen els següents reconeixements en les categories d'aparadors grans i xicotets, i llocs de mercat:

En la categoria d'aparadors grans, la Floristeria Pètals ha obtingut el primer premi, mentres que Peluquería Andrea García ha quedat en segon lloc.

En la categoria d'Aparadors Xicotets, el primer premi ha sigut per a Infocopy Planelles, seguit per Centro Óptico Miró, que ha quedat en segona posició.

Finalment, en la categoria de millor Decoració del Mercat Municipal,Mariola aceitunas y salazones, ha quedat en primera posició, i el segon lloc ha sigut per a l'establiment parada Ben Net.

 

A l'acte han assistit l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Comerç, Suni Fandos, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local de Falles, Paloma Boix, junt a membres de l'equip de Govern i la Federació de Comerç de Burriana, a més de les màximes representants de les festes josefines de 2024, les seues Corts d'Honor i Dames de la Ciutat, que han desfilat amb dolçainers i tabaleters pels carrers de Burriana durant el lliurament dels guardons.