• Els tallers de pintura en tela i acrílics seran de dilluns a dijous en horari de vesprades, de 15:00h. a 19:00h.

 


Burriana.- (07-03-24). L'Ajuntament de Burriana ha ampliat les activitats en el Centre Social Antonio Pastor. Després de recuperar els tallers per a adults paralitzats durant l'anterior legislatura, i que van ser reclamades pels veïns mitjançant 800 firmes presentades per registre en 2022 sense obtindre resposta; ara, l'actual equip de Govern ha ampliat l'activitat del centre, en horari de vesprades, de dilluns a dijous, per a realitzar tallers per a persones majors de 18 anys en pintura en tela i acrílics.

Als nous tallers, impartits en horari de 15:00h. a 19:00h. per l'empresa concessionària, poden inscriure's els ciutadans de manera presencial de dilluns a divendres en horari de 9:00h. a 14:00h. en el propi Centre Social Antonio Pastor, situat al carrer Albert Einstein o través del número de telèfon 964 51 25 25. L'empresa concessionària, encarregada dels tallers de pintura en tela i acrílics, és una companyia amb un equip de personal especialitzat i amb experiència en tota mena d'esdeveniments i activitats a la província de Castelló.

 

“Este equip de Govern ha recuperat estos tallers perquè era una demanda veïnal i un compromís que adquirim abans de tindre responsabilitats en l'executiu municipal”, ha recordat la regidor de Serveis Socials, Isabel Monfort, qui ha afegit que “amb la nova ampliació dels tallers en horari de vesprades, seguim centrats en fer política útil per als nostres veïns i donant resposta a les peticions de la societat”.