• El Saló de Plens va acollir la reunió promesa després de la visita de “Amb els meus Veïns”, on l'equip de Govern juntament amb tècnics municipals va proposar les solucions a la falta de serveis de la zona

Burriana.- (13-03-24). El Saló de Plens de l'Ajuntament de Burriana va acollir, la reunió fixada fruit de la visita de “Amb els meus Veïns” al carrer Ribesalbes. “Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visita un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs. Fruit de la visita de l'alcalde, es va acordar una trobada per a abordar les possibles solucions a les peticions dels veïns del carrer Ribesalbes, a la qual van acudir el regidor d'Obra Pública Juan Canós, l'edil de Via Pública, Mario Trullen, juntament amb tècnics municipals i en la qual es va acordar amb els propietaris avançar sobre la futura urbanització d'aquest vial.

Cal recordar, que el carrer Ribesalbes s'inunda amb cada episodi de fortes precipitacions a causa de la seua baixa cota i en mancar de desguassos, serveis i clavegueram, la qual cosa han comportat que els veïns acumulen demandes i peticions històriques sense resoldre durant els últims anys. En la reunió els tècnics municipals van poder aclarir els dubtes i inquietuds dels veïns sobres els costos d'urbanització i els detalls tècnics com la cota dels carrers, així com les parcel·les afectades i la possibilitat que els terrenys confrontants puguen afegir-se al futur projecte d'urbanització de la zona.

“Aquest equip de Govern ha sigut capaç de reunir el consens necessari per a fer un vestit a mesura que done solució a la paralització i a l'arcaica situació d'aquest vial mitjançant una urbanització directa per part de l'Ajuntament”, ha valorat l'alcalde, qui ha explicat que “retornarem al carrer i els seus veïns al segle XXI, i posarem en valor aquesta zona del litoral que ha estat abandonada durant anys per la incapacitat d'arribar a acords”.