La regidoria de Comerç s'ha reunit amb representants de Confermercat i l'actual tresorera del Mercat per a donar suport a accions que fomenten l'activitat del mercat tradicional

Burriana.- (13-03-24). Seguint el ferm compromís de treballar per fomentar i dinamitzar el comerç local; l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, juntament amb la regidor de Comerç, Suni Fandos, han rebut en el municipi una delegació de CONFEMERCAT, encapçalada per la seua presidenta, Merche Gayet i la seua secretària Cristina Oliete.

Aquesta reunió ha coincidit amb la nova obertura de dos llocs més en el Mercat Municipal, un destinat a productes de verduleria i una drogueria, als quals se sumaran dos negocis més en els pròxims dies. En la trobada s'ha abordat la necessitat de preservar i defensar la identitat dels mercats municipals de la Comunitat Valenciana així com establir sinergies juntament amb l'actual tresorera de l'edifici municipal, Mariola Marmaneu, per a avaluar el potencial de l'espai i les parades i d'aquesta manera treballar en accions i projectes conjunts que dinamitzen el comerç tradicional.

A més, la regidor de Comerç, Suni Fandos, ha mostrat “l'interés comú per posar en valor la venda de proximitat i l'excel·lent producte de qualitat que hi ha a la ciutat”. “El nostre Mercat Municipal està agafant impuls amb l'obertura de nous negocis i en el podem trobar els millors productes quilòmetre zero que ofereixen un valor afegit respecte als supermercats de gran superfície”, ha valorat Fandos, qui ha agraït “als representants de CONFERMECAT les línies d'actuació i projectes sorgits de la trobada amb la finalitat de continuar potenciant les parades de venda tradicionals amb productes distintius de Burriana”.