• La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació va assumir el cost de les actuacions en el centre educatiu que van ascendir al voltant de 100.000 euros


Burriana.- (14-03-24). L'Ajuntament de Burriana ha finalitzat les reparacions de la coberta del CEIP Roca i Alcaide, gràcies a una obra major d'emergència que va ser assumida per la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Generalitat Valenciana, amb una inversió d'al voltant de 100.000 euros.

 

Un centre educatiu, que va patir de manera més accentuada, per falta de manteniment en les canaletes i l'arbratge durant els últims anys, els efectes negatius de les fortes precipitacions i ratxes de vent que es van donar en el municipi durant la rebentada tèrmica. Esta situació va provocar el tancament del CEIP Francesc Roca i Alcaide, arribant a suspendre les classes de manera temporal per motius de seguretat.

 

Les obres, que van ser assignades a l'empresa RECOSAN, han pal·liat els problemes de la teulada del CEIP Francesc Roca i Alcaide. Estes actuacions, han tingut una duració d'aproximadament tres mesos. A més d'estos treballs, s'han realitzat millores en la tanca perimetral, s'han substituït portes dels lavabos del centre educatiu i s'ha podat tot l'arbratge per a evitar noves caigudes davant un possible episodi de fortes pluges. Respecte a la coberta, a més de la reparació realitzada per l'empresa concessionària, també s'ha efectuat una neteja exhaustiva de les canaletes per a garantir la correcta evacuació de les aigües pluvials.

 

“Ajuntament i Conselleria han actuat de manera conjunta i coordinada per a donar solució amb la major celeritat a les necessitats que travessava la coberta del CEIP Francesc Roca i *Alcaide”, ha explicat el regidor d'Educació, Alejandro Clausell. Així mateix, Clausell ha valorat que “este equip de Govern està treballant per a garantir i millorar la qualitat de les nostres infraestructures educatives que han patit una falta de manteniment evident durant els últims anys”.