• L'Ajuntament i la Federació de Falles firmen el conveni de col·laboració per a l'exercici 2024


Burriana.- (15-03-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, i el president de la Federació de Falles de Burriana, Salvador Doménech, han subscrit el conveni de col·laboració que establix les condicions i els compromisos aplicables a la subvenció prevista amb caràcter nominatiu en el pressupost municipal per a l'exercici de 2024.

Mitjançant este acord, el Consistori concedix a la Federació de Falles una subvenció que ascendix a 125.400 euros per a contribuir a la programació i organització d'activitats culturals i artístiques vinculades a les festes de les falles i les associacions integrants, durant 2024.

La firma del conveni ha comptat també amb la presència de la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, qui ha explicat que “este equip de Govern aposta per continuar engrandint les nostres Falles i per això, mitjançant la firma d'este conveni l'ajuntament continua aportant el pressupost necessari per al funcionament de la Federació i de les Falles de la ciutat”.