• Les Reines Falleres de 2024, Laia Molina i Anna Solà, realitzen de nou una visita per les diferents falles, continuant amb la ja realitzada durant el dia d'ahir.


Burriana (18.03.24). - Durant el dia d'ahir, les Reines Falleres de Burriana 2024, Laia Molina i Anna Solà, les seues Corts d'Honor i Dames de la Ciutat, al costat de l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, i la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, acompanyats per les màximes representants de les Fogueres d'Alacant, autoritats municipals i membres de les comissions falleres, van iniciar la visita oficial pels monuments de les Falles 2024.

En esta ocasió han visitat les comissions falleres restants, Barri València, l’Escorredor, Barri d’Onda, Barri La Ravalera, Barri La Mota, Societat Club 53 La Bosca, Don Bosco i Rei Jaume I.

Així mateix, en la jornada prèvia a la Cremà, en la mateixa vesprada tindrà lloc la Nit del foc, una nit en la qual la pólvora es convertix en la protagonista a través de la cordà", que consistix en quatre traques, què es dispararen de manera simultània des de quatre punts de la ciutat fins a confluir en  la Plaça Major, on en finalitzar, es dispararà una palmera que donarà inici a un castell de focs artificials a l'ajuntament. Les màximes representants de les festes josefines ostentaran el privilegi d'encendre la metxa que donarà inici a este acte que reunix a centenars de veïns de la capital de la Plana Baixa.