• La V edició del Fòrum d'Ocupació i Formació tindrà lloc el 26 i 27 de març en la *Llar Fallera .
  • Els interessats podran presentar la seua candidatura en les ofertes d'ocupació i entrevistar-se amb les empreses en la ‘Marató d'Entrevistes’ del pròxim dia 27 de març.
  • L'esdeveniment comptarà amb una Fira de Formació en la qual representants d'instituts, universitats, acadèmies i altres centres formatius de la zona informaran els assistents sobre la seua oferta formativa

Burriana, (23.03.2024). L'Ajuntament de Burriana organitza la V edició del Fòrum d'Ocupació i formació Som Talent Burriana per als dies 26 i 27 de març de 9 a 14 h en la Llar Fallera de Burriana.

L'esdeveniment s'iniciarà el dimarts 26 amb la Fira de Formació, en la qual representants d'instituts, universitats, acadèmies, i altres centres formatius de la zona informaran els assistents sobre les seues ofertes, serveis i les possibilitats que tenen al seu abast. S'han organitzat visites dels alumnes de diversos instituts de la zona perquè puguen aprofitar la jornada i informar-se de les seues possibilitats formatives, però la jornada estarà oberta a totes les persones interessades a assistir. Alguns dels centres formatius que ja han confirmat la seua assistència en els estands informatius són la UPV, la ESCAL, l'IES Jaume I de Burriana, l'IES Francesc Tàrrega, Centre FP Cervantes d'Almassora, la Cambra de Comerç de Castelló i Acadèmia Llatina, entre altres.

L'endemà, el dimecres 27 de març, es durà a terme la Marató d'entrevistes, un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts en les quals les persones que s'inscriguen a l'esdeveniment tindran l'oportunitat de parlar cara a cara amb empreses de la zona que requerisquen de personal treballador. Les persones que vulguen aconseguir una entrevista podran inscriure's en les ofertes d'ocupació i, en cas de complir amb els requisits, participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents companyies durant el propi esdeveniment. Les inscripcions estaran obertes fins al 24 de març a les 23.59 h a través de la web http://www.burriana.somtalent.es

Aquesta activitat està dirigida a totes les persones de Burriana i de les poblacions de voltant que es troben en cerca activa d'ocupació o de millora de la seua situació laboral. Ja han confirmat la seua participació empreses com Leroy Merlin, Atenzia, Robottions, Ventocar, Grup La Plana, Herarbo, entre altres.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Burriana pretén, d'una banda, “facilitar a la ciutadania la cerca d'ocupació i humanitzar aquest procés, incentivant entrevistes de treball reals d'una forma més àgil i personal i, alhora, ajudar a les empreses en la seua cerca de talent donant a conéixer candidats adaptats a les seues necessitats per a fomentar les contractacions laborals”, ha valorat la regidor de Polítiques Actives d'Ocupació, Suni Fandos.

Al mateix temps, la iniciativa deixa un espai i ressalta la importància de la formació “com a pilar fonamental de la cerca d'ocupació, perquè els joves de la zona tinguen l'oportunitat d'informar-se sobre les diferents opcions formatives que tenen al seu abast i puguen preguntar els dubtes que els sorgisquen abans de prendre una decisió”, ha explicat Fandos.