• Els concerts se celebraran el 5 i 6 d'abril en el port de Burriana
  • Els més xicotets també tindran el seu esdeveniment musical infantil el diumenge, 7 d'abril, amb l'animació “Pixels Offline”


Burriana.- (29-03-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes, liderada per l'edil Paloma Boix, amb la col·laboració de la regidoria de Turisme, encapçalada per l'edil Noelia Peris, han organitzat la primera edició de “El Sarao Fest" amb motiu de la celebració de la Pasqua, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana del 5 i 6 d'abril. “El Sarao Fest" aposta per la música en directe de manera gratuïta, una iniciativa similar als exitosos i multitudinaris esdeveniments musicals del Burriana Sona, en les festes de la Misericòrdia, i el Sant Blai Fest, en les festes del patró, amb l'objectiu de dinamitzar musicalment les festes en la capital de la Plana Baixa.

 

La programació musical arrancarà el divendres 5 d'abril amb DJ Margalló (18.00 h.), seguit del grup Jarana (19:30h.), i la jornada finalitzarà amb l'aclamat artista sevillà Jalezz (23:00h.). Al seu torn, el dissabte 6 els concerts iniciaran a les 12:00h. amb Patxi Ojana i seguiran amb Taranto (17:00h.), La Meligrana (18.30h.), Cosita Wena Ellas (20:30h.) i finalitzarà a les 23:00h. amb el DJ Carles Carbonell.

 

Per la seua part, els més xicotets es donaran cita el diumenge a les 12:00h. en l'animació musical infantil “Pixels Offline”, basada en cançons i jocs que farà al públic partícip d'una història ambientada en un món virtual, envoltats de monstres, cavernes i illes voladores on viuen els Pixels i que, a causa d'un error, una finestra augmentada permet als personatges del videojoc entrar en la realitat real dels humans.

 

“Este equip de Govern està compromés a oferir festivals de música en directe, DJ’s i teatre. D'esta manera, no sols augmentem l'oferta d'oci per als burrianencs sinó que fomentem la desestacionalització del turisme i busquem atraure visitants dels nostres municipis del voltant, perquè Burriana té potencial per a gaudir-la tot l'any”, ha valorat la regidora de Festes, Paloma Boix. “Juntament amb la posada a punt de les nostres platges, la celebració de “El Sarao Fest” aposta per la nostra zona marítima com a punt de reunió i oci els dies de Setmana Santa”, ha detallat Boix.